In opdracht van KNKV levert Anatec schotklokken korfbal

In opdracht van KNKV levert Anatec schotklokken korfbal seizoen 2016-2017

Afgelopen juli heeft het Bondsbestuur van het KNKV een aantal wijzigingen doorgevoerd in de competitie.

Een belangrijke wijziging is de uitbreiding van het gebruik van de schotklok voor verenigingen uitkomend in de 1e klasse en reserve overgangsklasse als ook in het dameskorfbal bij de dameskorfbal hoofdklasse junioren.
Wij realiseren ons terdege dat dit voor deze verenigingen gevolgen heeft in zowel het opleiden van kader als de aanschaf van schotklokken. Van de schotklokken is een basisset nodig voor de wedstrijden en feitelijk is het vanuit de spelregels ook vereist om een reserve set tot je beschikking te hebben.
In overleg met de KNKV is er een aantrekkelijke collectieve inkoopmogelijkheid afgesproken. De aanbieding geldt voor een set digitale draadloze indoor schotklokken

schotklok met claxon