Handbal scorebord voor elk niveau!

Voor elk niveau van de handbalsport is er wel een scorebord mogelijk. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Verplaatsbare scoreborden
  • Vaste scoreborden
  • Video displays
  • Combinaties van scoreborden met video displays in een narrowcasting systeem

Bovenstaande displays zijn uitgevoerd voor industriële en sporttoepassingen. Dit houdt onder meer in dat gebruik is gemaakt van geselecteerde LEDS en een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays en geïntegreerde klimaatbeheersing.

Voor meer informatie. neem contact met ons op.

Handbal scorebord

Handbal scorebord

Verschillende opties:
Handbal scoreborden

AK9.24-30.11 IC Scorebord handbal met 2 x 3 straftijden
Afmetingen bxh ca. 250 x 130cm

AK9.24-20.11 IC LK 14.20 IG
Scorebord handbal met 2×2 straftijden
Lichtkrant met 14 karakters van 20 cm hoog


Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.

.