Hockey scorebord, lichtkrant of informatiedisplay.

Alle scoreborden voldoen aan de meest recente regelwijzigingen volgens de KNHB. De speeltijd wordt aftellend weergegeven in vier kwarten van 17,5 minuten.

Bij een hockey scorebord is precisie en nauwkeurigheid belangrijk. Om tijdens de wedstrijd in één oogopslag onderscheid te kunnen maken tussen score en speeltijd adviseren wij te kiezen voor verschillende kleuren LEDS in de score aanduiding en speeltijd aanduiding. Hiervoor worden geen meerkosten in rekening gebracht.

Uiteraard zijn er nog vele andere combinaties en variaties mogelijk zoals bijvoorbeeld een full color LED video display (scherm) waar zelfs herhalingen op getoond kunnen worden of andere afmetingen Score-Lichtkranten.

De kleur van de daglicht LEDS bij een hockey scorebord zijn standaard rood. Men kan echter zonder meerprijs kiezen voor (een combinatie van) karakters in gele,  rode  en of groene LEDS.

In de scoreborden start de klok automatisch op 17,5 minuten per kwart en loopt af tot 0 minuten. De starttijd kan op andere tijden worden ingesteld. Indien men de tweede speelhelft met nul wil beginnen moet eerst gereset worden.

Hockey scorebord

Hockey scorebord Hockey Republic

Er zijn vele combinaties en variaties mogelijk zoals bijvoorbeeld een full color LED video display (scherm) waar zelfs herhalingen op getoond kunnen worden of andere afmetingen score-lichtkranten.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een hockey scorebord, neem contact met ons op.

Mogelijke opties:

Hockey scoreborden


Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.