Honkbal scorebord, snelheidsmeter en meer!

Bij een honkbal scorebord is er een grote variëteit mogelijk.

In een eenvoudige vorm worden “score guest”, “score home”, aantal inningen en aantal wijd en slag bij het scorebord weergegeven.

De uitgebreide vorm kan daarnaast de score voor iedere inning, totaalscores, hits, errors, namen slagman, slaggemiddelde en balsnelheid weergeven. Daarnaast kunnen allerlei statistische gegevens getoond worden.

Honkbal scorebord van score-bord.com tijdens WK

Om de balsnelheid te meten wordt er gebruik gemaakt van een balsnelheidsmeter die gekoppeld is aan de besturing van het scorebord of die via een apart display het kan weergeven.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, neem contact met ons op.

Honkbal scorebord

Honkbal scorebord


Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden en tijdwaarnemingsystemen van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.