Ijshockey scorebord

De score kan weergegeven worden op een ijshockey scorebord, zowel stand alone of als een cube. Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van video displays. Dit in combinatie met een SSI score systeem.

Hierbij zit een meerkleuren elektronisch ijshockeyscorebord met weergave van score, tijd,  periode,  spelersnummers en straftijd. Er wordt gebruik gemaakt van drie kleuren zodat beter onderscheid gemaakt kan worden tussen de verschillende scorebord functies.

Ijshockey bedieningsunit

Bedieningsunit ijshockey

De bediening gebeurt d.m.v. een AK 30 IH bedieningsunit voor ijshockey in een robuuste koffer inclusief controledisplay en toetsenpaneel.

Het is daarbij ook mogelijk het scorebord draadloos uit te voeren.

Bij de keuze voor een volgrafisch led scherm zitten extra functies zoals het tonen van verschillende score-uitslagen, fungeren als lichtkrant en om afbeeldingen en video te tonen.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Mogelijke opties:

Ijshockey scorebord

Ijshockey scorebord


Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden en tijdwaarnemingsystemen van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijvoorbeeld scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) ontstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebord balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , productie en service

Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.