Korfbal scorebord met schotklokken

Een korfbal scorebord dient al enige geleverd te worden met schotklokken als het gaat om wedstrijden in de top- of hoofdklasse. Als leverancier en producent van korfbalscoreborden en schotklokken zijn er in overleg met de KNKV schotklokken voor korfbal ontwikkeld en geleverd. Deze schotklokken tellen -zoals verplicht- van 25 naar 0 tenzij er een schotpoging is uitgevoerd. Hierna beginnen de korfbal schotklokken vanaf 25 secondes.

Een set bestaat uit twee kleine displays met ieder 2 cijfers die bij de korven geplaatst worden.

Korfbal scorebord

Korfbal scorebord

Bij een keus voor geïntegreerde schotklokken gaat de besturing vanuit de bedieningsunit van het scorebord.

Om tijdens de wedstrijd in één oogopslag onderscheid te kunnen maken tussen score en speeltijd adviseren wij te kiezen voor verschillende kleuren LEDS in de score aanduiding en speeltijd aanduiding. Hiervoor worden geen meerkosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie of aanvragen van een offerte, neem contact met ons op.

Mogelijke opties:

Korfbal scoreborden


Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.