Rugby scorebord

Het meest toegepaste rugby scorebord geeft de scores met dubbele cijfers tot 99-99 en de oplopende speeltijd van 0 tot 40 en van 40 tot 80 minuten. Dit kan gecombineerd worden met een bijpassende lichtkrant voor het tonen van teksten zoals reclames en informatie over de vereniging.

Mogelijke opties:

Rugby scoreborden

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden voor een rugbyscorebord. Andere samenstellingen en cijfergroottes of combinaties met een lichtkrant behoren tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte neem contact met ons op.


Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium geselecteerde LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.

De scoreborden worden met bevestigingbeugels geleverd. Aangezien de scoreborden draadloos bediend worden is montage en aansluiten eenvoudig en is het wellicht aantrekkelijk dit in eigen beheer te doen.