Tijdwaarneming bij schaatsen

Voor de tijdwaarneming bij schaatsen kan gebruik gemaakt worden van het SYS CTL SS Skating Publicatie- en Scoresysteem. Hierin wordt middels een narrowcasting systeem de input van de tijdregistratie d.m.v. fotocellen en/of lijncamerasysteem gekoppeld aan de weergave van de tijden en beelden op scoreborden en/of LED video displays.

Tijdwaarneming voor langebaanschaatsen en Score- en Publicatiesysteem met volmatrix full color LED video display, aansturing en installatie.
Dit systeem is de nieuwste innovatie op het gebied van registratie, opslag en presentatie van het wedstrijdresultaten gecombineerd met weergave van berichten, presentaties en life videobeelden op de LED videodisplays. Optioneel kan dit uitgebreid worden naar weergave op diverse media, LCD schermen (narrowcasting) en internet.

Hiermee kunt u sponsorboodschappen, reclames, wedstrijdresultaten, spelers en videobeelden combineren en weergeven zodat u het maximale rendement voor uw sponsoren en uw accommodatie kunt behalen. En het systeem kan ook zeer eenvoudig direct bediend worden door incidentele gebruikers.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, neem contact met ons op.

Tijdwaarneming schaatsen

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service

Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.