Tijdwaarneming in de paardensport

Score-bord.com verzorgt op verschillende niveaus en voor verschillende disciplines de tijdwaarneming van paardensport. Zowel op nationaal als op internationaal (FEI goedgekeurd) worden de systemen hiervoor verzorgd. Deze kunnen gekoppeld worden aan een  scorebord of led display.

Paardensport kent veel verschillende takken, die ieder weer een aparte eis stellen. Bij de springruitersport dienen de inrijdtijd, rondetijd en eventueel strafpunten en straftijden weergeven te worden. Daarnaast zijn er ook juryonderdelen zoals dressuur en voltige.

De tijdwaarneming- en scoresystemen voor springruitersport  zijn in de volgende categorieën beschikbaar:

Categorie A)

Basissysteem:

  • Een tijdmeetsysteem aangestuurd met bijgeleverde bedieningsunit en eventueel aangevuld met 1 óf 2 fotocellen voor start en/of finish.

Categorie B)

FEI systeem:

  • Een tijdmeetsysteem aangestuurd vanuit een PC met PC software met ingebouwde timer of externe zéér nauwkeurige – FEI goedgekeurde – timer en database (of excel sheet)  voor invoer van deelnemers, rugnummers etc en opslag van resultaten en interface voor het Concours 3.5 programma en aansturing van het scorebord
  • Aangevuld met fotocellen met draadloze communicatie en draadloze timer (tot 350 meter, voor start, tussentijd (fase 1) en/of finish
  • Aangevuld met nauwkeurige timer
  • Aangevuld met converter voor aansturing van het scorebord over een lange kabel
  • Eventueel aangevuld met draadloze modules voor draadloze aansturing van het scorebord
  • Eventueel aangevuld met draadloze modules voor langere afstanden (tot 4,5 km) voor FEI gecertificeerde tijdgesynchroniseerde draadloze overdracht van fotocel naar tijdwaarneming

Op basis van de categorie die voor u volstaat kunt u het systeem verder samenstellen.

Wij begrijpen dat door de vele mogelijkheden de samenstelling van het voor u meest gewenste systeem vragen oproept. Wellicht kunt u contact opnemen zodat we de vragen kunnen beantwoorden en de juiste samenstelling kunnen bespreken.

Tijdwaarneming bij paardensport


Deze systemen kunnen worden aangevuld met een scorebord. De scoreborden variëren van 1 regelige numerieke scoreborden voor weergave van wedstrijd- en trainingstijden tot volgrafische LED schermen voor weergave van wedstrijdresultaten, namen, uitslagen, videobeelden enzovoorts.

Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service

Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.