Voetbal scorebord

Bij Anatec heeft u de keuze uit verschillende soorten voetbal scoreborden. Het meest gebruikte voetbal scorebord geeft de scores aan met enkele cijfers tot 9-9 en de oplopende speeltijd van 0 tot 45 en 45 tot 90 minuten. Dit kan gecombineerd worden met een bijpassende lichtkrant zoals op de eerste foto aan de rechterzijde. Ook een score-lichtkrant, die zowel als scorebord en als lichtkrant dienst doet, is hier goed toepasbaar. Ga hiervoor naar naar de pagina lichtkranten.

Bij het toepassen van zowel minuten en seconden van de speeltijd knippert enkele keren na ieder gemaakt doelpunt de tekst “GOAL” op de plaats van de tijdsaanduiding. De aansturing gaat draadloos met een afstandsbediening, dit signaal heeft een sterkte dat gaat tot circa 250 meter. Er kan ook gekozen worden voor een bedrade uitvoering.

Voetbal scorebord met lichtkrant

Voetbal scorebord met lichtkrant

Voetbal scorebord

Voetbal scorebord

Wilt u iets meer dan alleen een standaard scorebord? Dan kunt u ook kiezen voor een grafisch LED display. Doordat dit een groot scherm is kan naast de weergave van een scorebord ook een combinatie worden gemaakt met het tonen van advertenties, sponsoren, videos enzovoorts. Het weergeven van informatie zoals wedstrijdopstellingen zijn ook inzetbaar.

LED Display voetbal scorebord

Voor meer informatie of aanvragen van een offerte, neem contact met ons op. Voor scoreborden voor zaalvoetbal kunt u een kijkje nemen op de pagina indoor scoreborden.


Scoreborden van Anetec onderscheiden zich van de concurrentie door gebruik van aanduidingen met verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Daarnaast is alles van de hoogste kwaliteit, dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:
De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen en gepoedercoat aluminium ornament met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden. Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening
Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS
Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service
Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.