Volleybal scorebord

Voor elk niveau van de volleybalsport is er een scorebord beschikbaar.

Hierbij moet gedacht worden aan:

* Verplaatsbare scoreborden;
* Vaste scoreborden;
* Video displays;
* Combinaties van scoreborden met video displays in het narrowcasting systeem.

Een traditioneel volleybal scorebord geeft weergave van de score en het aantal gespeelde sets.

Het is ook mogelijk om een multi-functioneel bord aan te schaffen zoals de AK 30-300 LED. Dit scorebord geeft ook de tijd, teamfouten, periode en serve weer zodat het kan worden ingezet voor een tal van sporten. Dit zou aantrekkelijk kunnen zijn voor een financiering vanuit meerdere verenigingen.

Mogelijke opties:Draagbaar volleybal scorebordVolleybal scorebord

Bovenstaande displays zijn uitgevoerd voor industriële en sporttoepassingen. Dit houdt onder meer in dat gebruik is gemaakt van geselecteerde LEDS en een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays en geïntegreerde klimaatbeheersing.

Hierdoor blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk, is er geen sprake van openstaande naden en  worden vochtproblemen voorkomen. Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.

Tevens ontwikkelt en produceert Anatec de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.