Waterpolo scorebord met schotklokken

Alle scoreborden voldoen aan de meest recente regelwijzigingen volgens de KNZB. De schotklokken tellen op juiste manier af van 20 of 30 seconden.

Score-bord.com heeft scoresystemen die specifiek voor waterpolo wedstrijden zijn. Daarnaast zijn er ook scoresystemen die kunnen dienen voor waterpolowedstrijden en ook tijdens zwemwedstrijden. Beide systemen kunnen met schotklokken worden geleverd.

Als voor het tweede  systeem gekozen wordt functioneert na aansluiting van het waterpolo bedieningsunit functioneren scorebord en de schotklokken als waterpoloscorebord. Na aansluiting van de timer / bedieningsunit voor wedstrijdzwemmen functioneren het scorebord en de schotklokken als scorebord en tijdregistratie voor wedstrijdzwemmen. Dit gaat allemaal dus volledig automatisch.

De schotklokken zijn ingesteld op de nieuwste regel voor waterpolo op 20 of 30 seconden.

Grafisch Led Display waterpolo scorebord

Waterpolo grafisch display

Elektronisch waterpolo scorebord

Elektronisch waterpolo scorebord

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de elektronica veel langer meegaat.

Bij een keuze voor een LED Video Display kan het ingezet worden voor een narrowcasting systeem. Hiermee kunnen combinaties van scoreborden en secondeklokken met video displays samengevoegd worden.

Nieuw!!: Op de hoogste speelniveaus is tegenwoordig het invullen van een digitale wedstrijdformulier van toepassing. Wij hebben speciale software ontwikkeld -in overleg met SportLink- waardoor het digitale wedstrijdformulier aan te sluiten is op de bedieningsunit van het scorebord. Hierdoor lopen tijden en scores synchroon met elkaar.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, neem contact met ons op.

Waterpolo scorebord met optie voor wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemsysteem in combinatie met waterpolo


Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service

Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.