Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen scorebord en tijdmeetsysteem

Score-bord.com heeft scoresystemen voor waterpolowedstrijden en/of voor zwemwedstrijden. Dit kan met handmatige tijdmeting in combinatie met een bedieningsunit en handdrukknoppen of door middel van aantikplaten.

De handmatige tijdmeting zoals uitgevoerd bij de AK 20-399 voldoet niet aan de eisen voor officiële tijdmeting bij internationale zwemwedstrijden.

Wedstrijdzwemmen grafisch display scorebord

Wedstrijdzwemmen grafisch display

Er is wel een tijdmeet- en registratiesysteem beschikbaar dat voldoet aan alle officiële eisen gesteld bij internationale zwemwedstrijden.  Dit gaat door middel van aantikplaten en dit systeem is zeer nauwkeurig.

Na aansluiten van de waterpolo bedieningsunit functioneren het scorebord en de schotklokken als waterpoloscorebord, na aansluiten van de timer/ bedieningsunit voor wedstrijdzwemmen functioneren het scorebord en de schotklokken als scorebord / tijdmeting en registratie voor wedstrijdzwemmen.

Alle scoreborden voldoen aan alle eisen voor waterpolo zoals gesteld door de KNZB.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte, neem contact met ons op.

Wedstrijdzwemmen scorebord met optie voor waterpolo

Wedstrijdzwemsysteem in combinatie met waterpolo


Voor minimale kosten is weerbestendigheid, een lange levensduur, goede zichtbaarheid van de displays  gedurende tientallen jaren en een een lage storingsgevoeligheid van outdoor scoreborden en displays vereist.

Scoreborden van score-bord.com onderscheiden zich in deze kwaliteiten en door gebruik van aanduidingen met  verschillende kleuren LEDS per scorebord functie (voor bijv. scores en speeltijd). Dit komt tot uiting in:

Robuuste uitvoering:

De behuizing bestaat uit een sluitend gevouwen  en gepoedercoat aluminium ornament  met slagvast polycarbonaat voor de displays. Door de sluitend gevouwen behuizing (dus geen kast opgebouwd uit standaard profielstukken) onstaan er geen openstaande naden waardoor vochtproblemen voorkomen worden.  Uiteraard is het scorebor balbestendig.

Klimaatvoorziening

Een geïntegreerde klimaatvoorziening voorkomt vochtaanslag  op de displays en op de voorplaat, waardoor het scorebord beter zichtbaar is en de electronica veel langer meegaat.

Premium select LEDS

Door toepassing van premium select LEDS blijft de kleur, kijkhoek en intensiteit over vele jaren gelijk. Ook over vele jaren is het scorebord goed in vol zonlicht leesbaar. Op de LEDS wordt 10 jaar garantie gegeven.

Eigen ontwikkeling , produktie en service

Tevens ontwikkelt en produceert score-bord.com de displays zelf zodat aanpassingen als gevolg van bijvoorbeeld spelregelwijzigingen direct uitgevoerd kunnen worden en u verzekerd bent van een adequate service. Dit biedt u tevens de mogelijkheid om een afwijkende kleur voor de LEDS kiezen.

Dit resulteert in een onderhoudsarm display, bestand tegen zware weers- en omgevingsbelastingen met een zeer gelijkmatige beeldkwaliteit en een blijvend professionele uitstraling.